Ferforje Demir işleri

Ferforje Demir işleri
Demir ferforje işleri
BAHÇE KAPILARI
BOLKON DEMİRLERİBİNA
GİRİŞ KAPILARI
DUVAR KORKULUĞU
MERDİVEN KORKULUĞU
PENCERE DEMİRLERİ
SUNDURMA
YANGIN MERDİVENLERİ
MOTİF İŞLERİ



FERFORJE
Firmamız Sektörün en iyi ferforje yarı mamul imalatçılarının ürünlerini kullanmakdır. Ferforje ürünlerden siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istedikleri tüm uygulamaları yapabilmekdeyiz.
Ferforje kullanarak Ferforje kapı, ferforje bina giriş kapısı, Ferforje apartman kapısı, Ferforje cumbalı ve düz pencere korkulukları, Ferforje merdiven korkulukları, Ferforje balkon korkulukları, Ferforje duvarüstü korkuluklar, Ferforje tek kanat,
 Ferforje iki kanat ve Ferforje yanakayar motorlu ve motorsuz kapıların imalatlarını yapmaktayız. İmalatlarımızı teknik resimle ve sektördeki kalite belgeli firmaların malzemelerini kullanarak yapmaktayız.
Böylece ferforje işlerde bir şekil, ölçü ve görüntü bütünlüğünü koruyarak FERFORJE 'nin tüm güzelliklerini ortaya koymaktadır.
İmalatlarımız arasında yer alan Ferforje duvar üstü korkuluk ve dairenize yaptıracağınız Ferforje hırsız korkuluklarındauygun fiyat hızlı montaj ile güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Ferforje ve demir ürünlerinde müşterilerimizin istemesi halinde fırın boya ile boyalı olarak imalat yapabilmekdeyiz.
Tüm ferforje ve panel çit  işlerimiz müşterilerimizin istekleri ve işin yapılacağı yerin koşullarına göre müşterimizle dialog içinde hazırlanır.
Bu sayede daha uygun modele karar verme ve kendi istekleri doğrultusunda değişikliklere gitme fırsatı bulmaktadırlar.
Bahçe Kapıları.


Detaylı bilgi için lütfen irtibata geçin 
Lokman KARA:+9 0532 344 1223 
              Gsm: +9 0533 332 8153



0 yorum: