Bahçeşehir'in “sakin arsaları” satışa çıktı!

Bahçeşehir'in “sakin arsaları” satışa çıktı!

Seferihisar Yatılı Bölge Okulu yerleşkesinin yanında yer alan 133 parselin fiyatı 70 bin liradan başlıyor.

Bahçeşehir'in “sakin arsaları” satışa çıktı!
Seferihisar Yatılı Bölge Okulu yerleşkesinin yanında yer alan 133 parselin fiyatı 70 bin liradan başlıyor.
Türkiye’nin ilk “Sakin Kenti” Seferihisar'da, “Sakin Kent” yaşam tarzına uygun olarak projelendirilen “Bahçeşehir Arsaları” Eskidji Gayrımenkul aracılığı ile satışa sunuldu.
Satışa başlanması nedeniyle tanıtım kokteyli düzenlendi. Kokteyle Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer başta olmak üzere Seferihisar protokolü ve özel davetliler katıldı.
Bahçeşehir’in toplam 310 bin 800 metrekarelik alanda 133 adet konut imarlı arsadan oluştuğunu açıklayan Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, projeye “sakin yaşam” felsefesini benimseyen kişilerin sahip çıkmasını istedi.
Bahçeşehir sakinleri için sakin yaşam bildirgesi hazırladıklarını da belirten Erten şöyle devam etti:
“Bu bildirgede Seferihisar’a yakışan şekilde 'Sakin Şehir' kurallarımızı belirledik. Bahçeşehirli olarak, arazimizi doğaya, çevreye ve komşularımıza saygılı olarak kullanacağız. Bahçeşehir’de sakin şehir felsefesinin tüm yaklaşımlarına saygılı olacağız, kendimizi, ailemizi, komşularımızı ve yaşadığımız beldeyi daha fazla önemseyecek, yerel değerleri daima koruyacağız. Amacımız, sakin yaşam felsefesini benimseyenler başta olmak üzere projemize sahip çıkılmasıdır. Arsaların 5-6 ayda satışının biteceğini ön görmekle birlikte ortalama 5 yıl içinde de yeni sakin mahallemiz tamamlanmış olacaktır.”
 Yola cepheli
 Yatılı Bölge Okulu yerleşkesinin yanında yeralan arsalar, İzmir-Seferihisar yoluna cepheli bir konumda ve şehir merkezine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Parsel fiyatları, ana ve tali yol bağlantılarına göre genel yerleşim içerisindeki konumu, parsel büyüklüğü, manzarası, eğim ve yön durumu, peyzaj ve bahçe düzenleme kolaylıkları gibi ölçütlere göre ortalama 70 bin – 150 bin TL fiyat aralığında değişiyor. Arsalarda konut inşaatlarını ise arsa sahipleri üstlenecek.

0 yorum: